SORTAIDER BÄSTA HÅLLBARA KÄLLSORTERINGS-LÖSNINGAR
SORTAIDER BÄSTA HÅLLBARA KÄLLSORTERINGS-LÖSNINGAR

Sortaider är ett estniskt företag som designar och producerar funktionella och praktiska lösningar för källsortering för hem, företag och organisationer. Vår önskan att vara miljövänliga och ge oss på ett av de största problemen som finns i världen, nämligen avfall, har lett till utvecklingen av en unik återvinningsstation. Den är miljövänlig, hållbar och ser bra ut. Vår källsorteringsstation är dessutom väl lämpad för inomhusbruk.

Våra kvalitetsprodukter tillverkas av baltisk björkplywood. Det här är ett av världens mest populära material då det är både starkt och hållbart. Trämaterial avger inte CO2 som plast och metall. Trä suger istället upp CO2.
Tack vare den smakfulla nordiska designen så fungerar våra produkter som inredning som passar perfekt i hem och på kontor. En av våra produkter, Container, har fått Red Dot Award priset för bästa produktdesign 2021.

Design

Designern Johannes Maltis har en passion för att bidra till det globala behovet av en livsstil som gagnar miljön. Han erbjuder en lösning på problemet med Sortraider som är ett snyggt och hållbart sätt att återvinna på.

Sortraiders produkter har med hjälp av våra kunder genomgått flera viktiga uppdateringar och förbättringar. Men våra ursprungliga principer – lösningen utan skruvar och de plana paketen – förblir viktiga egenskaper hos Sortraider källsorteringssystem.

Container W4 återvinningsstation har designats för att
vara attraktiv och intuitiv. Den motiverar användare till
att källsortera utan att vara komplicerad att använda.
Kommentar från
Reddot Jury
Start-up support project no. 2014-2020.5.01.20-1936
Med hjälp av start-up support project no. 2014-2020.5.01.20-1936, så har Sortaider förvärvat de nödvändiga fasta tillgångarna för att förse CNC-fräsning. Projektet stöder Sortaider OÜs mål: Att skapa nya jobb och öka företagets exportkapacitet. Projektet samfinansierades av den regionala europeiska utvecklingsfonden. Beloppet som gavs som stöd var EUR 14 612.