Färg:
Mått:
Höjd 650 mm x Bredd 1425 mm x Djup 460 mm
Avfallstyper:
Nedbrytbart avfall, kartong, pant, blandat avfall, papper, förpackningar
*Om du behöver behållare för andra avfallstyper är det bara att tala det!.
Antal:
Ytterligare information,
om nödvändigt:
Pris:
10 300,00 kr
(Moms 0)
Enhetspris:
10 300,00 kr
*Priset inkluderar inte leverans
Container W5
Container W5
Container W5
Container W5
Container W5
Container W5
Container W5
Produktspecifikationer
Design
för hem, kontor, skolor, gemensamma lokaler
Material
Vattentålig 6 eller 12 mm baltisk björkplywood, FSC-certifierad
Kapacitet
soptunnor: 4 x 40 L (påse 60 L), 1 x 10 L (bio) (påse 20 L)
Mått
Höjd 650 mm x Bredd 1425 mm x Djup 460 mm
Vikt
24 kg
Egenskaper
profilerad konstruktion, hjul (framhjulen har bromsar), dörr, lock
Avfallstyper
Nedbrytbart avfall, kartong, pant, blandat avfall, papper, förpackningar
Paketering
Paketeras utan plast i en låda gjord av återvunnen kartong
Storlek på pake
1480x490x690mm
Container W5
Container W5
Container W5
Container W5
Container W5
Vi letade länge efter en lösning för källsortering med rätt storlek och med en snygg design för vårt kontor. Sortraider återvinningsstationer visade sig vara rätt val för vår arbetsplats. Då vi är nybörjare på källsortering och återvinning så tyckte vi att det var coolt och bekvämt att sopbehållarna har instruktioner. På så vis ser vi vad som ska läggas i vilken behållare. Det hela är löst på ett mycket logiskt sätt. Vi ser tydligt på ett fint sätt vilken typ av sopor som ska placeras i vilken behållare.
Katrin Tamm
Chef för Sustainable Development at Nordic Milk OÜ
Vi bestämde oss för Sortraiders sophantering eftersom den här återvinningsstationen är gjord av naturliga material och dessutom ser väldigt bra ut. Det är inte onaturliga material som plast eller metall. Priset var också rimligt. Vi har skrivit ut information om vad som kan sorteras i enlighet med typ för att göra det lättare att veta vilken behållare du ska kasta skräpet i. I början frågade medarbetare om var olika saker skulle kastas men nu fattar alla informerade beslut om detta.
Veronika Ait
Sekreterare på AS Metrosert
Vårt mini-set för källsortering består av 4 behållare med lock som gör det möjligt att samla upp flera olika typer av avfall: plast, metall och burkar, papper och kartong, nedbrytbart avfall och annat typ av husavfall. Det var kommunordföranden Indrek Kullam som lade fram idén om att använda den här typen av sopsorteringskärl med målet att inspirera invånare såväl som kommunens institutioner att sortera sopor. Det bästa sättet att göra detta är att själv börja.
Seily Sõgel-Raid
Designer vid Kehtna kommun
Vi har samarbetat med Sortraider som gav råd till vårt team. Första rekommendationen var att ta bort de vanliga sopkorgarna som normalt sett finns under medarbetares skrivbord. Det här är också bra för hälsan för det leder till att folk rör mer på sig till exempel för att kasta ett bananskal. Vi placerade sopsorteringsstationer för att samla upp olika typer av avfall i entrén och på andra sidan kontoret där Pärnu County Business Incubator finns.
Hando Murumägi
Marknadsföringschef för Pärnu County Development Centre
Sortraiders återvinningsstation stod ut jämfört med andra system helt enkelt för att den är enkel att använda, praktisk och snygg. Tydligheten in informationen för källsortering var också viktigt när vi skulle välja. Varje typ av skräp är tydligt utmärkt med olika färger och bilder. Dessutom var den sopsorteringsguide som finns i insidan av behållaren en stor hjälp. Den gör användningen så tydlig och enkel som bara möjligt.
Meelis Jürgens
AS Estiko-Plastar
Vi valde Sortraider återvinningstation eftersom systemet och instruktionerna var så tydliga och designen för sopsorteringen stämde väl överens med designen på vårt kontor. Vi upplevde att de här sorteringskärlen var mycket vackrare än andra liknande sopsorteringssystem.
Kätlin Pirk
Chief Office Management Specialist vid the Information System Authority
Den nya sorteringslösningen är vårt första steg på vår återvinningsresa. När vi såg på återvinningsstationer online så framstod behållarna från Sortraider som de vackraste och systemet är enkelt vilket givetvis gör vår återvinningsresa lättare.
Kristi Paas
Chef på the Saue Youth Center
När jag var på jakt efter lösningar för sophanteringar landade jag på Sortraiders hemsida och såg genast att lösningar för källsortering skulle passa oss mycket bra. Detta på grund av att behållarna är bekväma, har rätt storlekar och erbjuder olika färg för enkel sortering.
Reili Järvalt
VD för FC Flora